Jan Burgers Fotografie

Contact 

Contact

Jan Burgers Fotografie
Oudkerkhof 14 Bis
3512 GK Utrecht


info@janburgersfotografie.nl
Mobiele telefoon   06- 42 297 741
KvK  nummer        34289535
BTW nummer        NL. 1615. 20. 558. B02

 

Contact                                                AFSCHEIDSFOTOGRAFIE:

De periode rond een sterfgeval is een emotionele tijd die vaak in een waas wordt beleefd. Afscheidsfotografie kan een bijdrage leveren aan de verwerking van dit verlies omdat letterlijk kan worden teruggekeken naar de beelden van het afscheid. Vaak geven nabestaanden aan dat deze foto's zeer waardevol voor hen zijn.

Jan Burgers werkt al jaren als zelfstandig verpleegkundige in de palliatieve zorg of stervensbegeleiding. Naast dit werk is hij ook fotograaf. Hij combineert zijn ervaring als verpleegkundige met de fotografie en heeft zich gespecialiseerd tot afscheidsfotograaf. In zijn beelden weet hij thema's als liefde, aandacht, zorgzaamheid en respect te vangen. 

Deze foto van zijn ouders Wim en Riet toont zijn oog voor liefde en zorgzaamheid. De foto werd kort voor de dood van zijn vader, die ongeneeslijk ziek was, door Jan gemaakt.

Wim: "Als ik er straks niet meer ben en je bent verdrietig......kijk dan maar naar deze foto"


                                              REACTIES VAN KLANTEN:

"Vandaag is het een jaar geleden dat je een fotoreportage hebt gemaakt van de uitvaart van mijn moeder Ank. Ik put nog altijd veel troost uit je beelden. Ik pak het album er regelmatig bij en jouw foto's zorgen naast zo af en toe een traan, ook voor een glimlach op mijn gezicht als ik weer zie hoe mooi die dag was vorig jaar. Ik kan je niet zeggen hoe waardevol het album voor mij is."  


"Jan maakt foto's met bezieling. Hij weet indringende momenten te vangen in foto's die belangrijk zijn voor de nabestaanden. Foto's waar je vaak weer naar kijkt. Door zijn bescheidenheid en gave om mensen gerust te stellen, merk je nauwelijks dat hij met zijn camera aanwezig is. Ik beveel hem van harte aan."


                                             


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston