Jan Burgers Fotografie

Jan Burgers 

Jan Burgers AFSCHEIDSFOTOGRAFIE:
De periode rond een sterfgeval van een dierbare is een emotionele tijd die vaak in een waas wordt beleefd. Afscheidsfotografie kan een bijdrage leveren aan de verwerking van dit verlies omdat letterlijk kan worden teruggekeken naar beelden die gemaakt zijn van het afscheid. Vaak geven nabestaanden aan hoe waardevol deze foto's voor hen zijn.

Jan Burgers werkt al jaren als zelfstandig verpleegkundige en is gespecialiseerd in de palliatieve zorg of stervensbegeleiding. Naast dit werk volgde hij een opleiding fotografische vormgeving. Hij combineert zijn ervaring als verpleegkundige met de fotografie en heeft zich gespecialiseerd tot afscheidsfotograaf. In zijn beelden weet hij thema's als liefde, aandacht, zorgzaamheid en respect te vangen. Tijdens de uitvaart stelt hij zich uiteraard onopvallend op. De foto’s kunnen eventueel worden verwerkt in een gebonden, gedenkwaardig boek met een bewaarcassette.

TROUWFOTOGRAFIE:
Een trouwreportage lijkt in groot contrast te staan tot een uitvaart. Er zijn echter ook overeenkomsten. Tijdens een trouwreportage focust Jan Burgers, met oog voor detail, op thema's als: liefde, zorgzaamheid, vreugde en verbondenheid. Net als bij een rouwreportage gaat het om een bijzondere gebeurtenis, die eventueel in een prachtig gebonden album, een dierbare herinnering vormt. Voor meer informatie over mogelijkheden, tarieven of andere wensen: bel of mail gerust voor een persoonlijk gesprek.

Contact 

Contact

Jan Burgers Fotografie
Oudkerkhof 14 Bis
3512 GK Utrecht


info@janburgersfotografie.nl
Telefoon 030-6331968
Mobiel    06- 42 297 741
KvK       34289535
BTW      NL.1615.20.558.B02

Website by Tomston